het make-over team

De fotograaf

Inge Smulders

Dit ben ik, Inge, een enthousiaste portretfotograaf. Ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van 2 fantastische jongens. 

Een dromer, een tikkeltje eigenwijs en spontaan, maar bovenal ben ik vrouw, net als jij.

Ik ben soms onzeker, net als jij. Ook houd ik van complimentjes, net als jij. Ik ben niet altijd even makkelijk, net als jij. Soms wil ik dit en dan weer dat, net als jij. Vaak gun ik mezelf geen tijd voor ontspanning of andere leuke dingen, net als jij. Ik sta meestal klaar voor anderen, net als jij.

 

Ik ben op en top vrouw, net als jij.De visagisten/haarstylisten

Milou Buijs

Milou heeft oog voor detail en weet iedere vrouw prachtig op te maken. Doordat ze tevens veel ervaring heeft als kapster, is ze een ster in het creëren van het mooiste kapsel bij iedere look.

Ria Kap

Ria is een fantastische visagiste en haarstyliste. Ze heeft al vele opdrachten mogen doen voor zowel fotografie als voor televisieprogramma's. Ria weet een vrouw op haar gemak te stellen en haalt het beste in je naar boven. Mijn visie

Ik vind dat iedere vrouw wel eens een moment verdient om lekker opgetut te worden en op haar mooist te worden gefotografeerd. Om zichzelf vrouwelijk, elegant en sensueel te voelen. Even een boost voor je zelfvertrouwen!

Niet omdat ik vind dat je pas mooi bent met make-up of omdat ik denk dat je een make-over nodig hebt. Nee, gewoon omdat het als vrouw heerlijk is om eens lekker de diva in je naar buiten te mogen laten. Die sensuele en sexy vrouw die in iedere vrouw schuilt. 

 

Om naar jezelf te kunnen kijken met liefde en trots. Steeds opnieuw en opnieuw. Ja, jij bent mooi! Wat zeg ik; je bent hartstikke prachtig!