Leonie
Leonie is een ontzettend spontane en sprankelende vrouw. Wat een feest om haar zo glamoureus te mogen fotograferen. Ze straalt op elke foto.
Naline
Naline is een voorbeeld voor veel vrouwen. Een plusmodel met karakter. Prachtige curves en een mooie bos met krullen. Vrouwelijkheid op en top!

Joella is een echte natural beauty. Ze heeft helemaal geen make-up nodig en straalt als prachtige girl-next-door. Tijdens de fotoshoot liet ze mij meerdere kanten van zichzelf zien. Van zachte, romantische look tot ware vamp.
Angelique heeft een hele klassieke uitstraling. Ze zou zo een filmster kunnen zijn.

Sylviane is de 50 al gepasseerd, maar dat zou je absoluut nog niet zeggen. Een hele mooie vrouw met ook een fantastisch karakter.
Nathaly is geweldig, zowel van buiten als van binnen. Ze heeft een prachtige, warme uitstraling vol klasse.

Wat een stralende lach heeft Kayleigh. Ik moest me inhouden om haar niet op elke foto te laten lachen, maar dan zou ik die sexy look van haar helemaal gemist hebben.
Joyce is een prachtige vrouw in de bloei van haar leven. Haar grijze haren geven haar een bepaalde klasse.

Juliette
Juliette is een stralende vrouw met een geweldige bos krullen. Het is gewoon onmogelijk om een slechte foto van haar te maken.
Als moeder van jonge kinderen heb je bijna geen tijd meer voor jezelf. Sabine kon deze shoot dus hartstikke goed gebruiken.

Meer weergeven