the full experience

Deze fotoshoot is een complete ervaring. Het gaat om meer dan de uiteindelijke foto's, het gaat om een moment waarop jij jezelf op je mooist voelt en een gevoel van zelfliefde zult ervaren. Een ervaring die niemand meer van je afpakt en waarop je nog jaren kunt terugkijken door de prachtige foto's van jezelf. 

Voor de shoot

Iedere fotoshoot wordt voorafgegaan door een uitgebreide kennismaking waarbij ik je uit zal leggen hoe alles in zijn werk gaat. We bespreken je wensen over hoe je gefotografeerd wilt worden en eventueel met wie je op de foto wilt. Houd deze dag helemaal lekker voor jezelf, of maak er een leuke dag van met je beste vriendin, zussen of je partner.

 

Alles is mogelijk en alles is geheel jouw keuze. Ook help ik je bij het samenstellen van je outfits (lingerie is geheel optioneel) en geef ik je nog tips mee voor de voorbereiding op de shoot.


De shootdag

Vandaag is de dag! Na een bakje koffie of thee (of iets anders uiteraard) bekijken we samen je outfits en bepalen we de volgorde van looks. Je wordt dan heerlijk in de watten gelegd door mijn visagiste/haarstyliste.

 

We fotograferen 3 looks en ik coach je door de hele shoot. Door mijn ervaring weet ik precies op welke manier ik jou op je mooist kan fotograferen. De juiste poses, zodat jouw figuur het beste uitkomt. 

De onthulling

Meteen na de shoot plannen we een datum (binnen 2 weken) waarop je jouw foto's kunt komen bewonderen. Uit een shoot komen ongeveer 15 foto's. Tijdens deze onthulling staan al jouw foto's netjes uitgestald op A4 passe-partout. Het is geheel aan jou welke foto's je wilt aanschaffen. 

 

Naast losse afdrukken, bied ik 3 opties aan folioboxen, een luxe album of ingelijste foto's. Je bent helemaal vrij in de keuze hoe jij je foto's wilt ontvangen. 


Wat kost het?

De fotoshoot kost 275 euro, Voor ieder extra persoon komt er € 125 euro bij. Bij deze prijs zitten de complete visagie en haarstyling inbegrepen. Ook krijg je een foto van je keuze op A4 passe-partout t.w.v. € 45 hierbij cadeau. 

 

Je bepaalt helemaal zelf wat je daarnaast uitgeeft aan je foto's. Losse passe-partouts bied ik vanaf €45 en een luxe fotobox met meerdere prints vanaf €175. Uiteraard is het ook mogelijk om een ingelijste vergroting of een fotoalbum te kiezen. De foto's die je als print aanschaft ontvang je tevens als digitaal bestand.