de fotoshoot

Laat je vertroetelen door mijn ervaren visagiste/hairstyliste. Geniet van een moment waarin je jezelf op en top vrouw mag voelen. Sexy, sensueel en prachtig.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een "Iedere vrouw is mooi" fotoshoot wil ik je laten zien en voelen hoe mooi je werkelijk bent. Dat is echt een onvergetelijke ervaring, die iedere vrouw verdient. Je wordt lekker in de watten gelegd door mijn visagiste/haarstyliste en daarna ga je op je mooist op de foto. Ik coach je door de hele shoot om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet.

Wat kost het?

Deze fotoshoot kost 350 euro. Bij deze shoot zit professionele visagie en hairstyling inbegrepen door een ervaren visagist/hairstylist. Het is eigenlijk een soort glamour make-over. Daarnaast zitten er 5 foto's inbegrepen (digitaal te downloaden) en 1 foto als afdruk op A4 formaat.

 

De gehele fotosessie inclusief "make-over" duurt zo'n 3 uur. Binnen 2 weken na de shoot stuur ik een linkje naar een online galerij met daarin zo'n 25 foto's. Hier kun je meteen de 5 foto's uitkiezen die je wilt downloaden. Uiteraard kun je naar wens extra foto's kiezen. Deze kosten 25 euro per foto of 100 euro voor 5 foto's. 

 

Ook is het mogelijk om van alle foto's een mooi fotoalbum te laten ontwerpen en drukken. Een mooie manier om jezelf steeds weer even te helpen herinneren hoe mooi je bent. 


" Mijn vriend vond 't prachtig en oma en vader hebben ondertussen ook een foto aan de muur!

Kan nog steeds niet geloven dat ik het ben ;)

Bedankt voor het boosten van mijn zelfvertrouwen! "

 

- Leonie


" Ik stond te stralen in lingerie! Iets wat echt out of my box was. Ik vertrouwde Inge helemaal en dat zie je terug op de foto’s. Ik gun iedere vrouw een “iedere vrouw is mooi” shoot bij Inge. "

 

- Nathaly


 "Deze shoot bij Inge heeft mezelf ook verrast. Ik wist niet dat ik zulke kanten had. Ik voelde me meteen op mijn gemak en met hier en daar wat tips zijn de foto's super geworden! Ik gun iedereen zo'n shoot, al is het alleen voor jezelf om te zien hoe mooi je bent"

 

-Joella"Ik heb vaker met Inge gewerkt en haar persoonlijkheid maakt dat je je snel op je gemak voelt. Een lieve vrouw en top fotograaf! Gewoon boeken die shoot!"

 

- JoyceDeze vrouwen gingen je voor